Virala succéer
Division 1 östra Svealand

TV: En helt galen straffvariant

ANNONS

Tyresö Trollbäckenspelarens sjuka straffvariant har redan blivit en odödlig klassiker.

Veckans stora snackis och virala succé har varit Djurgårdsmålvakten Andreas Beckius zorrostraffräddning i allsvenskan. Innebandymagazinets klipp har setts över 150 000 personer på Facebook. 

Nu är det dags för nästa stora snackis som också är en straffsituation men där utgången blir precis tvärtom. Det är Tyresö Trollbäckens Elliot Gordon som gör en helt sanslös straffvariant i åttondelsfinalen i Stockholms-DM mot Älvsjö AIK. Det är bara att slappna av och luta dig tillbaka i din bästa fåtölj och njuta av 20 sekunders ren och skär fredagsmys av allra bästa sort i klippet ovan.   

Hur det gick i straffläggningen, jo den slutade 2-2 efter fem straffar och i första suddenstraffrundan skickade Tyresö fram Gordon igen som bjöd på en annan iskall variant när han chippade bollen över målvakten och fixade så att Tyresö dansade vidare till kvartsfinal. 

Matchrapporter: Tre poäng till Älvsjö efter avgörande i slutperioden mot IBF Falun Utveckling Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan RIG Umeå utklassade Älvsjö på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö

Den här artikeln handlar om: