Lillån förlorade mot Malmö FBC
Montage
Matchrapport

Malmö FBC vann efter avgörande i förlängningen mot Lillån

ANNONS

Malmö FBC tog en stark seger mot Lillån borta i Allsvenskan södra herr i innebandy. I förlängningen kunde Malmö FBC avgöra till 4–3 (0–2, 1–0, 2–1, 1–0) och ta bonuspoängen.

– Vi har kontroll på matchen de första två perioderna men är inte nöjda med spelet. Malmö gör det svårt för oss trots att vi leder och i tredje perioden så går vi i deras fälla och de kommer ikapp. I sudden kan allt hända och de gör ett mål på frislag efter ett svagt agerande av vårt försvar, kommenterade Lillåns lagledare Joakim Björnstad.

Malmö FBC:s tränare Jörgen Hansen tyckte till om matchen:

– Vi jobbar oss tillbaka in i matchen och lyckas dra längsta strået i förlängningen. Klart en riktigt skön comeback mot ett Lillån i bra form på bortaplan.

Ludvig Andersson gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Felix Carlgren och Robin Crantz, målen för Lillån gjordes av Carl Harryson, Aron Ohlsson och Martin Rönnklint.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Malmö FBC är på sjätte plats.

I nästa match, lördag 24 oktober, har Lillån Lindås Rasta borta i Salming Arena 15.00, medan Malmö FBC spelar hemma mot Nykvarn Ungdom 13.00.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch Revansch och tre poäng för Lillån IBK Marcus Bofeldt i målform – Lillån IBK vann mot Fristad Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona

Den här artikeln handlar om: