Solfjäderstaden spelade lika mot Craftstaden
Montage
Matchrapport

Delad pott när Solfjäderstaden tog emot Craftstaden

ANNONS

Hemmalaget Solfjäderstaden och Craftstaden tog en poäng var i mötet i division 1 östra Götaland herr i innebandy. Matchen slutade 4–4 (2–2, 1–1, 1–1, 0–0).

Craftstadens tränare Thommie Erlandsson om matchen:

– På förhand var detta en av de tuffare bortamatcherna enligt förhandstipsen så vi ser denna poäng som en liten seger trots allt. Men man vill alltid ta tre poäng och att vi inte gjorde idag det var nog att vi inte hade skärpan i avgörande lägena. Vi kunde nog smällt in några till samtidigt som motståndarna kunde gjort flera med. Men vi är nöjda med en poäng och siktar på tre poäng nästa match.

Hemmalagets mål gjordes av Oscar Bierfeldt, Simon Hedberg, Adam Hjalmarsson och Jacob Larsson, medan bortalagets mål noterades på Andreas Lennartsson 2 och Simon Zetterling 2.

Solfjäderstaden ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Craftstaden ligger på sjätte plats tabellen.

Nästa motstånd för Solfjäderstaden är Kalmarsund. Craftstaden tar sig an Ledberg hemma. Båda matcherna spelas lördag 24 oktober 13.00.

Matchrapporter: Linköping klart för kval efter seger mot Solfjäderstaden Solfjäderstaden vann borta mot Onyx Skälby klart för kval efter seger mot Solfjäderstaden Berg besegrade Solfjäderstaden och toppar nu tabellen Fiaskosäsong för Solfjäderstaden – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: