Visby IBK vann mot Hudik/Björkberg
Montage
Matchrapport

Visby IBK slog Hudik/Björkberg på hemmaplan

ANNONS

Visby IBK vann mötet i Allsvenskan norra herr i innebandy på hemmaplan mot Hudik/Björkberg, med 4–2 (2–2, 1–0, 1–0).

– En match där vi var det bättre laget. Vi startade fantastiskt fint men brände massvis med chanser. Hudik kändes lite tagna på sängen men de lyckades i andra och tredje med att stänga de ytorna som vi hittade i första. Vårt försvarsspel och Rasmus Ekström i kassen fungerade riktigt bra vilket bäddade för seger även om inte spelet stämde i 60 minuter, kommenterade Visby IBK:s tränare Christoffer Lindberg.

Hudik/Björkbergs tränare Kristoffer Asp tyckte till om matchen:

– Visby kommer ut bra, vilket vi förväntade oss. Vi får med oss 2-2 efter första perioden. I andra spelar vi stundtals ganska bra och bränner en del lägen som vi lika gärna kunde ha satt. I tredje känns vi på gång men får 4-2 emot oss och sedan får vi inte riktigt till en forcering.

Målgörarna för Visby IBK var Linus Andersson, Maximiliam Gureng, Markus Jovic och Axel Wallgren. Sebastian Blid och Alexander Hallvars Persson gjorde Hudik/Björkbergs mål.

För Visby IBK gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Hudik/Björkberg är sist, på tolfte plats tabellen.

Söndag 25 oktober 16.00 spelar Visby IBK borta mot Täby FC. Hudik/Björkberg möter Salem hemma i Håstaholmen lördag 24 oktober 15.00.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch

Den här artikeln handlar om: