Sandared förlorade mot Lockerud/Mariestad
Montage
Matchrapport

Lockerud/Mariestad avgjorde tät match mot Sandared i tredje perioden

ANNONS

Matchen mellan hemmalaget Sandared och gästande Lockerud/Mariestad var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Lockerud/Mariestad och vann matchen i division 1 västra herr i innebandy med 5–3 (2–2, 0–0, 3–1).

– Orättvist resultat men så är det ibland. Vi styr matchen i 50 minuter och slår ut deras offensiv totalt. En hög klubba som de gör 3-3 på sedan gör de 4-3 på en retur. Vi måste bli starkare runt kassen och sätta våra lägen framåt. De dumpar kasse från början av period 2 och kommer ingenstans men vi får inte in bollen i våra bättre lägen. Denna match ska vi ta tre poäng så det känns som ett rån men vi jobbar vidare och fokuserar på nästa match, kommenterade Sandareds tränare Tobias Gabrielsson.

Lockerud/Mariestads tränare Johan Libäck:

– En match där vi inte kommer upp i nivå spelmässigt. Starkt av oss att vinna även fast vi spelar dåligt, samtidigt som Sandared gör det svårt för oss. Vi vet dock att vi behöver höja oss mycket inför kommande matcher.

Hemmalagets alla tre mål gjordes av Rikard Stenbäcken, medan Gustav Jonsson, Alexander Lindahl, Eddie Nissen-Sandberg, Felix Uusitalo och Johan Ödmar gjorde gästernas mål.

Sandared har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Lockerud/Mariestad har nio poäng.

I nästa match, lördag 24 oktober, har Sandared Karlstads IBF Ungdom borta i Colorama Arena 14.00, medan Lockerud/Mariestad spelar hemma mot Floda 13.00.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Lockerud/Mariestad – som åker ur serien Hagfors utklassade Lockerud/Mariestad på bortaplan Lockerud/Mariestad missar kvalet efter förlust mot Karlstads IBF Ungdom Lockerud/Mariestad vann efter avgörande i förlängningen mot Skoghall Seger för Lockerud/Mariestad efter avgörande i förlängningen mot Lidköping

Den här artikeln handlar om: