Sök
 
Juniorallsvenskan
Foto: RIG Flickr
Juniorallsvenskan

50 juniorer som fått en flygande start på JAS-säsongen

Lista: Herrjuniorerna som snittat flest poäng per match i premiäromgångarna av Juniorallsvenskan.

Läs också: Tippar - så slutar alla grupper i JAS Herr

Placering - Spelare - Lag - Matcher - Mål - Assists - Poäng - Poängsnitt per match

1 - Oliver Kristiansson - Kärra IBK - 2 - 12 - 5 - 17 - 8,50

Vilken pangstart för 16-årige lagkaptenen! Oliver Kristiansson är född 2004 och har redan producerat fler poäng än han gjorde på hela förra JAS-säsongen. Då spelade han 10 matcher, nu har han bara spelat 2 hittills. 10 av de 17 poängen gjorde han mot Ale i helgen och då kostade han även på sig att missa en straff, så det kunde ha blivit ännu mer. Häftig utveckling för Oliver som JAS-debuterade redan säsongen 2018/19 när han gjorde 3 mål på 6 matcher.

2 - Jesper Hillborg - Bele Barkarby IF IBF - 2 - 5 - 9 - 14 - 7,00

Bele Barkarby kan inte vara annat än nöjda med sin säsongsstart då man vunnit 2 matcher med en total målskillnad på 24-5. Över hälften av de 24 målen har Jesper Hillborg legat bakom, den 03-födde Bro IK-produkten som snittade en poäng per match (11 poäng på 11 matcher) förra säsongen. Nu har han redan gjort 14 på bara 2 matcher. Med den här takten kan han landa över 60 poäng när gruppen är färdigspelad.

3 - Hannes Andersson - IBK Kungälv - 2 - 7 - 7 - 14 - 7,00

11-5 mot Ale och 17-5 mot Vänersborg, det är starten som Kungälv kan stoltsera med så här långt och detta mycket tack vare Hannes Andersson som producerat rikligt med poäng (6 respektive 8) i båda matcherna, helt jämnt fördelat mellan mål och assists. 18-åringen som spelat i Kungälv hela karriären gör sin tredje säsong i Juniorallsvenskan och fick även debutera i Herr1an förra säsongen, vilket visade sig vara helt rätt steg då han nästan lyckades snitta en poäng per match.

4 - Kalle Hugosson - Kärra IBK - 2 - 5 - 8 - 13 - 6,50

Radarpartnern till Oliver Kristiansson! Mot Ale spelade duon fram varandra till 6 av målen. Noterbart är att det här blir Hugossons (född -04) första ”riktiga” säsong i Juniorallsvenskan då han bara spelade en JAS-match 2018/19, följt av tre JAS-matcher 2019/20. 

5 - Alvin Karlgren - KAIS Mora UIF - 1 - 4 - 2 - 6 - 6,00

KAIS Mora har hunnit spela en match så här långt och i premiären blev det storseger hemma mot Hudik/Björkberg med 10-1. Det dröjde 12 minuter innan man fick hål på gästerna, men då var det just Albin Karlgren som slog till. Något han skulle göra många gånger ytterligare i den matchen då han landade på totalt 4 mål och 2 assists. 17-åringen lämnade moderklubben Digers BK inför den här säsongen och det blir spännande att följa hans utveckling i nya klubben. Representerade Dalarna i SDF-SM förra säsongen.

6 - Axel Olson-Holm - KAIS Mora UIF - 1 - 1 - 5 - 6 - 6,00

7 - Elvis Lyttegård - Huddinge IBS - 1 - 4 - 2 - 6 - 6,00

8 - Jakob Mill - Skoghalls IBK Utveckling - 1 - 4 - 2 - 6 - 6,00

9 - Erik Hjalmarsson - Skoghalls IBK Utveckling - 1 - 3 - 3 - 6 - 6,00

10 - Ebbe Nordbäck - IBK Genarp - 1 - 2 - 4 - 6 - 6,00

11 - Viktor Berg - Värmdö IF - 2 - 5 - 6 - 11 - 5,50

12 - Emil Mattsson - Värmdö IF - 2 - 4 - 6 - 10 - 5,00

13 - Joakim Andersson - IBF Örebro Ungdom/IBK Köping - 2 - 6 - 4 - 10 - 5,00

14 - Calle Björkdahl Carlsvärd - IBK Kungälv - 2 - 4 - 6 - 10 - 5,00

15 - Gustav Eurén - Pixbo Wallenstam IBF - 1 - 1 - 4 - 5 - 5,00

16 - Viktor Lägdén - Vallentuna IBK - 2 - 6 - 3 - 9 - 4,50

17 - Hjalmar Hjorth - Bele Barkarby IF IBF - 2 - 6 - 3 - 9 - 4,50

18 - Jonathan Berglund - Skälby IBK Ungdom/Skälby IBK - 2 - 4 - 5 - 9 - 4,50

19 - Axel Bäckström - Värmdö IF - 2 - 7 - 2 - 9 - 4,50

20 - Erik Nordenhäll - Karlstad IBF Ungdom - 2 - 8 - 1 - 9 - 4,50

21 - Anton Dahlström - IBF Örebro Ungdom/IBK Köping - 2 - 4 - 5 - 9 - 4,50

22 - Hugo Lindeborg - CL98IC - 2 - 5 - 4 - 9 - 4,50

23 - Linus Jonsson - Håsta IBK - 1 - 3 - 1 - 4 - 4,00

24 - Joel Johansson - Håsta IBK - 1 - 2 - 2 - 4 - 4,00

25 - Nils Andersson - Håsta IBK - 1 - 1 - 3 - 4 - 4,00

26 - Albin Engström - Åkersberga IBF - 2 - 4 - 4 - 8 - 4,00

27 - Rasmus Mäkinen - Ledberg IBF - 2 - 8 - 0 - 8 - 4,00

28 - Emil Saverstam - IBF Örebro Ungdom/IBK Köping - 2 - 3 - 5 - 8 - 4,00

29 - Adam Torkelsson - Pixbo Wallenstam IBF - 1 - 2 - 2 - 4 - 4,00

30 - Adam Axelsson - Gransholms IF/Hovshaga AIF - 2 - 4 - 4 - 8 - 4,00

31 - David Carrington - CL98IC - 2 - 4 - 4 - 8 - 4,00

32 - Tevin Lindqvist - IBK Lund - 1 - 1 - 3 - 4 - 4,00

33 - Hugo Bertilsson - Team Thorengruppen Ungdom SK/Thorengruppen IBK - 4 - 8 - 6 - 14 - 3,50

34 - Adrian Olsson - Gävle GIK - 2 - 3 - 4 - 7 - 3,50

35 - Timmy Cleveborg - Bele Barkarby IF IBF - 2 - 4 - 3 - 7 - 3,50

36 - Ville Lorendahl - Väsby AIK - 2 - 3 - 4 - 7 - 3,50

37 - Amadeus Carlström - Växjö IBK Utveckling - 2 - 4 - 3 - 7 - 3,50

38 - William Johansson - Sandvikens AIK - 2 - 5 - 1 - 6 - 3,00

39 - Matteus Spångberg - Håsta IBK - 1 - 1 - 2 - 3 - 3,00

40 - Nils Groen - Skälby IBK Ungdom/Skälby IBK - 2 - 6 - 0 - 6 - 3,00

41 - Isac Berglund - Skälby IBK Ungdom/Skälby IBK - 2 - 4 - 2 - 6 - 3,00

42 - Anton Österlund - Väsby AIK - 2 - 2 - 4 - 6 - 3,00

43 - Kim Guilotte - Vallentuna IBK - 2 - 1 - 5 - 6 - 3,00

44 - Gustav Hansen - Nykvarns IF - 2 - 5 - 1 - 6 - 3,00

45 - Emil Jacobsson - Ledberg IBF - 2 - 2 - 4 - 6 - 3,00

46 - Ahmad Aldeeb - Strängnäs IBK - 1 - 2 - 1 - 3 - 3,00

47 - Ludwig Bäckman Forkner - Linköping IBK Ungdom - 1 - 1 - 2 - 3 - 3,00

48 - Theo Saverstam - Lillån IBK - 2 - 4 - 2 - 6 - 3,00

49 - Isak Langborg - Karlstad IBF Ungdom - 1 - 1 - 2 - 3 - 3,00

50 - Oscar Bugarski - Skoghalls IBK Utveckling - 1 - 0 - 3 - 3 - 3,00


TV: Omgångens sexa! Bästa spelarna i premiäromgången av SSL Herr

✔ ”Antingen var Stefansson jävligt dålig på att skjuta, eller så…” ✔ ”Han nosar på Emil Johansson om att vara världens bästa spelare just nu”


Du kanske även vill läsa: Plus Tippar: Så slutar alla grupper i herrjuniorernas JAS Plus Tippar: Så slutar alla grupper i damjuniorernas JAS Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten