Cuper & läger

Glädjande besked för alla innebandyungdomar

ANNONS

Världens största innebandycup för ungdomar kommer att spelas trots pandemin.

Det har länge varit osäkert om Storvretacupen kommer att kunna genomföras på grund av pandemin. Men igår kom glädjebeskedet för tusentals ungdomar att turneringen kommer att genomföras vid årsskiftet som planerat dock i en liten reducerad upplaga med omkring 500 lag.

- Beslutet är klart att köra nu om det inte blir någon större katastrof. Vi hoppas att vi kan göra en cup på 50-60 procent av ordinarie nivå, säger Henrik Ededahl, vice ordförande i Storvreta IBK till Solidsport News.

På grund av pandemin så har speciella förberedelser krävts och Ededahl berättar att man har tittat på hur andra cuper gjort och plockat russinen ur kakan för att få Storvretacupen så bra som möjligt under rådande omständigheter. Med de speciella tiderna vi lever i just nu så blir det extra viktigt för Storvretacupen att kunna livesända alla matcher från turneringen och det kommer man göra på Solidsport. 

– Vi hoppas att det ska vara positivt, att man kan se matcherna när man inte kan vara på plats. Sedan är det viktigt att sändningarna är bra.

Anmälan till turneringen är öppen och du hittar den här.



Den här artikeln handlar om: