Västerås Floorball Cup
Foto: Bosse Grängsjö
Cuper & läger

Hur är det att bli värvad till ett nytt lag skadad?

ANNONS

Efter en skadefylld första säsong i SSL är nu ISA Grängsjö redo av visa vad hon går för.

Förra säsongen blev Isa Grängsjö värvad till Sirius från RIG Umeå men det blev inte så mycket spel tack vare en korsbandsskada som hon drog på sig under sista terminen. Det blev bara ett par matcher på slutet men 20-åringen visade snabbt att hon har kvar poängsinnet och totalt blev det 1 mål och 2 assist. Till årets säsong är Grängsjö fullt återställd och spelsugen som få. 

- Statusen är mycket bra. Jag har höga förväntningar på denna säsong, det kommer bli riktigt kul, säger Grängsjö till Innebandymagazinet.

Vad har varit det jobbigaste med att bli värvad skadad till ett nytt lag?

- Det svåraste och jobbigaste är att komma in i gruppen. Jag träffade bara laget korta stunder innan och efter träning eftersom jag var i gymmet när de hade innebandy.

Ni har haft en hel del omsättning i truppen under silly season. Hur bra är Sirius kommande säsong och var siktar ni på att hamna i tabellen?

- Det känns väldigt bra än så länge, vi har en bra trupp. Vi siktar så högt som möjligt såklart.

 Under helgen spelar Sirius Västerås Floorball Cup och om ett par timmar spelar man första matchen mot Endre.

- Jag förväntar mig att vi vinner de matcher vi spelar i helgen. Det ska bli kul att möta Endre. De har precis som vi tappat några spelare men också fått in nya så det ska bli intressant. Jag har aldrig mött dem förut så jag är taggad.

Du ser alla matcher från Västerås Floorball Cup här.

Den här artikeln handlar om: