Foto: Mats Gustavsson

Karlstad nära en sen värvning

ANNONS

Just nu har Karlstads herrar en spelare från förra säsongens seriekonkurrenter på provspelning.

27-årige Jesper Larsson har 9 säsonger i allsvenskan i bagaget från fyra olika föreningar. De två senaste säsongerna har han spelat med Craftstaden Oskarshamn där han stod för 12 mål och 13 assist ifjol. Nyligen flyttade Larsson till Karlstad och förra veckan så tränade han med Karlstads herrar.


– Det är en duktig spelare, vi fick nys om att han skulle hit och plugga och har haft kontakt med honom. Sedan får vi se om han vill satsa på innebandy och om praktiska bitar löser sig, säger sportchef Dan Lundqvist till Värmlands Folkblad.

Video: Höjdpunkter från Karlstads senaste säsong

Karlstad tappade så sent som för två veckor sedan sitt nyförvärv från Lagan, William Park. Park han knappt att flytta upp till Karlstad innan han tvingades att flytta hem igen på grund av personliga skäl. Så det finns en lucka i truppen för Larsson, som kanske debuterar redan till helgen då Karlstad har två träningsmatcher inbokade mot Örebro och Tullinge.

– Jag har inte pratat med tränarna än om det skulle vara aktuellt. Men vi behöver lösa praktiska bitar som en övergång om det skulle bli av, det är en försäkringsfråga. Om allt känns rätt så är det inte omöjlig.

Den här artikeln handlar om: