#ibsilly-nytt
Foto: IBK Dalen

Dalen värvar målgörare

ANNONS

Andra nyförvärvet för Dalen på lika många dagar.

Igår värvade IBK Dalen en målgörare från seriekonkurrenterna Kågedalen och idag har man gjort klart med ännu en målfarlig spelare i Amanda Strömberg. 19-åringen spelade förra säsongen i Team Thorengruppen och gjorde 14 mål och 4 assist för dem i norra Allsvenskan. Forwarden har skrivit på ett tvåårskontrakt. 

- Det är såklart jättekul att börja spela med Dalen! Jag har känt att jag behöver en ny miljö att utvecklas i och jag känner att den chansen finns hos Dalen. Mina förväntningar är att vi gör en bra säsong och att vi förhoppningsvis kommer vara med och tävla oss till en plats i Svenska Superligan. Mitt mål är såklart att försöka utvecklas så mycket som möjligt, men även ha en sjukt rolig säsong, säger Amanda Strömberg i ett pressmeddelande.

Klubbchef Urban Karlsson om värvningen:

- Vi har följt Amanda under många år och det känns riktigt bra att vi nu har lyckats få över henne till oss och vi ser stor utvecklingspotential i henne och vi hoppas verkligen att hon kan ta stora steg hos oss i IBK Dalen. Amanda är en mycket teknisk spelare med ett bra skott.

 


Den här artikeln handlar om: