#ibsilly
Foto: Per Wiklund

SM-guldvinnare klar för ny SSL-klubb

ANNONS

Går från Täby till Sirius: "Vet vad som krävs"

27-åriga målvakten Matilda Östlund-Visén har spelat sex säsonger i Svenska Superligan, varav tre i Linköping och de tre senaste i Täby där hon vann SM-guld 2019. Nu är det officiellt att hon byter SSL-klubb till Sirius, något Innebandymagazinet tidigare avslöjade.

– Det kändes som ett självklart val att skriva på för Sirius. Personligen kände jag för ett miljöombyte och nya utmaningar där då Sirius presenterade de rätta förutsättningarna och matchade mina ambitioner, säger Östlund-Visén till klubbens Facebook-konto och fortsätter: 

– Jag är otroligt taggad för kommande säsong och att gå in i hall igen efter att laddat upp med mycket crossfit & löpning under sommaren. 

Truppen verkar stark och kryddad lite extra i år. Ser framemot att få vara en del av blåsvart i vår resa mot världens bästa förening och hoppas att jag kan bidra med positiv energi och en vinnarskalle ut i fingerspetsarna!

– Enormt kul att Matilda är hos oss och det kommer lyfta oss ytterligare. Hon har varit med och vunnit det vi alla vill vinna och vet vad som krävs. Vi ser fram emot att se henne i de blåsvarta färgerna, skriver Sirius sportgrupp.

Video: Höjdpunkter från Sirius säsong 2019/20


Den här artikeln handlar om: