Foto: Per Wiklund

SM-guldvinnare klar för Täby

ANNONS

Superligalaget har gjort klart med en ny assisterande tränare.

Patrik Westlin, som närmast kommer från från tre säsonger hos Bele Barkarby där laget de senaste två säsongerna placerade sig på tredje plats i Allsvenskan Östra, kliver in som assisterande tränare i Täby. Westlin har även erfarenhet från att själv ha spelat på elitnivå i lag som AIK, Järfälla och Balrog med två SM-guld på meritlistan.

– Täby blev ett självklart val för mig, en stark och etablerad förening med höga ambitioner. Robin och Christian gjorde ett bra och framåtlutat intryck på mig med klara mål vad man vill åstadkomma framåt. Det känns väldigt inspirerande att få vara med på resan kommande säsong som kan bli lång in på vårkanten där en redan stark spelartrupp har spetsats till med bra nyförvärv ,säger Patrik Westlin till klubbens hemsida.

– Efter att vi lagt stor fokus på att hitta rätt i rollbesättningen av en assisterande tränare landade valet på Patrik och det känns mycket bra att det nu är klart. En tränare med stor erfarenhet från spel på elitnivå, ledarerfarenhet från damsidan och dessutom med stor skicklighet kring både träning och matchcoachning gör att jag tror att Patrik tillsammans med Christian och övrig stab kommer ta oss framåt kommande säsong, säger sportchefen Robin Andersson.

Video: Höjdpunkter från Täbys säsong 2019/20


Den här artikeln handlar om: