P16-SM
Foto: Andreas Joakimson
Ungdom

Extra: Inofficiellt SM-slutspel för P16 arrangeras

ANNONS

Semifinallagen gör upp i slutet av augusti - matcherna sänds live på webben.

Tidigare i veckan kunde Innebandymagazinet berätta om att Åkersberga och Täby arrangerar en cup för Sveriges bästa JAS-lag på damjuniorsidan som kommer spelas i Stockholm 7-9 augusti, som en följd av att Innebandyfesten och JAS-slutspelet ställdes in.

Nu är det klart med ett ”inofficiellt SM-slutspel” även för 16-åringarna på pojksidan. Det är Karlstad som arrangerar det hela i slutet av augusti, där de fyra lag som var kvalificerade för Innebandyfesten är inbjudna och har tackat ja.

– Vi kommer att ha samma lottning med mera som gjordes av förbundet inför Innebandyfesten (vilket betyder semifinaler mellan Karlstad och Jönköping samt mellan Falun och Lindås), säger Karlstad Ungdoms lagledare Mikael Svenson till Innebandymagazinet.

Semifinalerna spelas lördag 29 augusti och bronsmatch samt final söndag 30 augusti. Spelplatsen är Colorama Arena i Karlstad.

– Tyvärr så räknar vi ju inte med att kunna tillåta någon publik (om inte regler/riktlinjer skulle ändras innan dess), men däremot planerar vi att livesända matcherna.

Spelschema

Lördag 29 augusti

13.00: Semifinal 1. Karlstad IBF Ungdom – Jönköping IK Ungdom

15.00: Semifinal 2. Lindås Rasta IBK – Falun IBF Ungdom

Söndag 30 augusti

10.30: Bronsmatch. Förloraren i Semifinal 1 – Förlorare i Semifinal 2

13.00: Final. Vinnaren i Semifinal 1 – Vinnaren i Semifinal 2

Den här artikeln handlar om: