#ibsilly
Foto: Jerry Gray

Efter alla rykten - poängmaskinen har bestämt sig

ANNONS

Marcus Ekengren har gjort sitt #ibsilly-val: "Ett spännande lag"

Forwarden Marcus Ekengren producerade 39 poäng på 17 matcher för Örebro i Allsvenskan förra säsongen och sedan dess har han ryktats kunna hamna i en SSL-klubb. 

– Det är klart att man ser över sina alternativ där, annars vore det dumt, men det är långt ifrån att något ska vara bestämt eller att jag själv bestämt mig för något. Det är skitsvårt tycker jag men jag ser såklart över olika alternativ sådär, men det kommer nog dröja ett tag till innan jag bestämmer mig, sa Ekengren till Innebandymagazinet i våras.

Nu är det klart att det blir en förlängning av kontraktet med Örebro. Med över 200 matcher och lika många poäng är han en av trotjänarna i laget.

– Att det blev en förlängning passade bäst för min situation just nu, sen så har jag ju alltid trivts här. Inför kommande säsong tycker jag även att vi har ett spännande lag, vilket påverkade, säger han till klubbens hemsida och tror så här kom säsongen som väntar:

– Jag tror att kommande säsong kommer bli tuff, det finns många bra lag årets Allsvenska. Samtidigt så tror och hoppas jag att många kommer lag kommer att underskatta oss lite, främst då eftersom vi tappar Simon Jirebeck. 

Video: Höjdpunkter från Örebros säsong 2019/20


Den här artikeln handlar om: