#ibsilly-avslöjar
Foto: Per Wiklund

Hon lämnar Täby för en annan SSL-klubb

ANNONS

Täbymålvakten Matilda Östlund-Visén lämnar Täby men hon blir kvar i Stockholm.

För drygt en månad sedan gick Täby ut med att målvakten Matilda Östlund-Visén inte spelar kvar kommande säsong och sedan dess har det spekulerats i 27-åringens nästa klubbadress.

- Jag blev kontaktad av en annan klubb väldigt tidigt så jag valde att lämna Täby för länge sedan. Men övergången har dragit ut på tiden så det är inte klart än. Så i dagsläget kan jag bara säga att jag hade lite olika anbud men att jag bestämt var jag ska spela sedan en tid tillbaka, säger Östlund-Visén till Innebandymagazinet.

Varför väljer du att lämna Täby?

- Jag har trivts väldigt bra i Täby med laget och allt runt omkring och det har varit jätteutvecklande att få tävla mot en landslagskeeper (Alexandra Durling) varje träning. Men i och med att jag fick spela väldigt mycket första säsongen men fått mindre speltid de andra två säsongerna så kände jag att jag behövde ett miljöombyte för att få en nytändning, så då tackade jag ja till erbjudandet som jag fick på bordet.

Enligt Innebandymagazinets uppgifter så är det Sirius som kontaktat Östlund-Visén men det vill hon varken bekräfta eller förneka.

- Jag kan bekräfta att det är ett annat SSL-lag och att jag trivs väldigt bra i Stockholm som stad och jag har ett bra jobb så jag kommer blir kvar här.   

När kommer det bli klart då?

- Jag hoppas att det ska bli inom kort, jag har tränat med det nya laget ganska länge men det tar alltid tid när man ska göra övergångar.

Är det föreningarna som inte kommit överens?

- Nej nej, det är inget sådant. Utan det är bara att föreningarna ska kontakta varandra och lösa det. Så jag får be dig att återkomma lite senare så kan jag berätta mer när allt är klart.

Den här artikeln handlar om: