#ibsilly-svepet
Leo Olsson förlänger med Mullsjö – Mia Vallenius skriver på för Sirius.
Foto: Per Wiklund/Michael Peter, IFF

3 heta #ibsilly-nyheter från onsdagen

ANNONS

Finsk toppspelare till SSL, supertalang förlänger och allsvenskt lag flyttar upp spännande spelare till A-laget.

Igår förlängde Mullsjö kontraktet med Leo Olsson, vilket man idag följde upp med ytterligare en ny förlängning. Den är gången är det Wille Knuthas som plitat ner sin namnsignatur på ett nytt avtal som innebär att han stannar i Mullsjö i ytterligare två säsonger. 01:an gjorde 22 poäng (8+14) på 32 matcher den här säsongen.

- Knuthas är från bygden och en av Sveriges största talanger. Han håller redan en hög klass och kan spela på flera olika positioner. Vi vill också passa på att tacka Hovslätt för övergången av Knuthas, säger sportchefen Jesper Axell till Mullsjös hemsida.

En annan spelare född 2001 som stannar i sin förening är Visbys Anton Thulin, som nu blir uppflyttad i det allsvenska A-laget. De senaste säsongerna har han spenderat i klubbens utvecklingslag i Herr2an och Herr3an. 

- Den här killen skall ni alla ha extra koll på, han kan bli hur bra som helst om han vill, säger sportchefen Joakim Bandholtz till klubbens Facebook-sida. 

I damernas SSL så fortsätter den finska invasionen. Sirius presenterade idag sitt tredje nyförvärv den här veckan från grannlandet i öst: Backen Mia Vallenius ansluter från Koovee. 97:an gjorde gjorde bland annat tre mål i den senaste VM-turneringen och Sirius beskriver henne som en av landets absolut bästa spelare.
- Jag är väldigt spänd över att få vara en del av Sirius nästa säsong. Att spela i SSL, världens mest utmanande liga, har alltid varit min dröm, säger hon till Sirius Facebook-sida

Den här artikeln handlar om: