#ibsilly genomgång
Foto: Adam Troy

Långintervju med Sirius sportchef om lagets intensiva silly season

✔ Förhandlingarna med Visby - "hoppas att vi ska kunna lösa det utan att behöva dra det till skiljenämnden" ✔ Tappet av storstjärnan - "det skulle gå åt fyra olika spelare för att täppa till de tomrummet" ✔ Drömvärvningen - "kan vi ta DNA från dessa individer och klona dem i ett laboratorium i Asien"

Det har gått lite drygt två månader sedan säsongen avslutades och förbundet beslutade att dela ut SM-gulden till seriesegrarna i Svenska Superligan. På herrsidan var Sirius en av säsongens stora negativa överraskningar och trots fina värvningar och höga målsättningar om att ta sig till slutspel så var man indragen i bottenstriden och klarade nytt kontrakt med andan i halsgropen. Vi har pratat med Sirius sportchef Nicklas Stuxgren nu när vi närmat oss halvvägs i silly season för att höra hur det går med lagbygget inför kommande säsong.    

- Vi har byggt om rätt rejält då vi har tappat rätt många spelare och även värvat in en hel del spelare. Vi har föryngrat och byggt om nästan hela laget med en ny ledarstab och en halvt ny spelartrupp, så det ska bli spännande att se vad det blir av detta

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: