Virala succén
Internationellt

TV: Var det här säsongens snyggaste straff?

ANNONS

Innebandysäsongen 2019/20 fick ett abrupt slut, men vi bjöds vi på några riktiga läckerbitar under året som gick – som den här virala straffen.

Redan i oktober månad fick vi se en straff som med lätthet kan titulera sig en av årets "mest virala innebandyhändelser".  Under en match i finska högstaligan mellan Ådalen och Tiikerit fick Miika Kosonen chansen att lägga en straff för de förstnämnda, och man kan lugnt säga att han tog den chansen. Titta bara på klippet ovan!

- De flesta har blivit häpna och frågat hur jag gjorde det där tricket. De säger också att det var en fantastisk straff. Självklart finns det också dem som förminskar det men det är helt okej, sade Miika Kosonen till Innebandymagazinet tidigare i höstas. 

Bedriften blev inte mindre imponerande av det faktum att den gjordes i finska högstaligan Salibandyliiga (som nu byter namn till F-Liiga).
- Det var ett lätt beslut, eller jag tänkte bara att jag ville prova något annorlunda och hade tur att den gick in. Du vet vad de säger - ”om du inte testar så kommer du aldrig lyckas”, menade Kosonen. 

Den här artikeln handlar om: