#ibsilly
Foto: Per Wiklund

Mullsjö förstärker tränarstaben med två nya namn

ANNONS

Den före detta huvudtränaren gör comeback som strategisk chef.

Mullsjös tränarcirkus förra säsongen har nog inte många missat. Efter några omgångar så valde Ulf Hallstensson, Lisa Eskils och David Gillek att tacka för sig/få sparken. Vad som egentligen hände får vi nog aldrig reda på men en sak som båda parterna var överens om var att samarbetet mellan ledarstaben och sportgruppen hade varit bristfällig.

Inför kommande säsong har Mullsjö presenterat sin nya ledartrio som består av huvudtränare Andreas Hedlund och de två assisterande Alexander Bergström och Johan Nygårdh, som lägger klubban på hyllan. Men i veckan så presenterade man två förstärkningar till till ledarstaben och det ser ut som om man inte vill göra om samma misstag igen. Den före detta huvudtränaren Andres Elf gör comeback som strategisk chef och man har även tagit in Richard Noerdenberg som lagledare.

- På toppen kommer Andreas Elf husera som strategisk chef. Han ska tillsammans med ledarstaben och oss i sportguppen skapa en långsiktighet i hur vi spelar och tänker innebandy. Det är en fantastisk nyhet för oss, säger sportchef Jesper Axell till lagets hemsida och fortsätter:

- Dessutom fortsätter vi på Mullsjöspåret genom att knyta till oss Richard Nordenberg som lagledare. En man som känner Mullsjö som bygd utan och innan, jag är väldigt glad att han valt att tacka ja.

Den här artikeln handlar om: