SÄSONGSKRÖNIKA
Läs om Endres säsong 2019/20.
Foton: Per Wiklund
Från sämsta inledningen någonsin till klubbrekord i flest vunna matcher i rad

✔"Ett hattrick i personliga rekord" ✔" Hon har verkligen vuxit ut till den superstjärna som alla sagt att hon har i sig " ✔" Hon har varit loket som dragit tåget genom avgrundsinledningen fram till rekordavslutningen "

Innebandymagazinets Christian Svensson summerar SSL-säsongen, lag för lag, utifrån tio synvinklar: Formkurvan, Utropstecknet, Besvikelsen, Genombrottet, Målvaktsettan, Försvarsgeneralen, Poängdrottningen, MVP, Tränarna, Framtiden.

Endre hade som vanligt satt höga förväntningar på sig själva och precis som de senaste säsongerna så var det föreningens första SM-final som hägrade. Gotländskorna har spelat i högsta ligan i 16 säsonger och man har inte missat ett enda slutspel, vilket är väldigt imponerande. Men något man aldrig lyckats med trots åratal av försök så är det att slå sig in i den absoluta toppen av serien. Man är ett stabilt topplag men det sista steget väntar fortfarande på att tas. Bara en gång av 16 har man lyckats att sluta topp tre och då slutade man just på en tredje plats. T

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: