SÄSONGSKRÖNIKA: DALEN
Foto: Per Wiklund
Inga toppar i Dalen... men en stor svacka

✔” kan beskrivas som en enda lång berg- och Dalenbana” ✔"sämsta prestationen i SSL på 13 år" ✔"Första nyckelspelaren som gett klartecken för spel nästa säsong” ✔”IKSU:s ekonomiska problem kan bli Dalens värsta mardröm”

Innebandymagazinets Christian Svensson summerar SSL-säsongen, lag för lag, utifrån tio synvinklar: Formkurvan, Utropstecknet, Besvikelsen, Genombrottet, Målvaktsettan, Försvarsgeneralen, Poängdrottningen, MVP, Tränarna, Framtiden.

Det går inte att sticka under stolen med att IBK Dalen stod för säsongens största fiasko när man lyckades att åka ur SSL efter 17 säsonger i högstaligan med en trupp som definitivt hör hemma i finrummet. Som bekant gick klubbchef Urban Karlsson i taket när förbundet beslutade att avsluta säsongen och meddelade att den befintliga tabellen skulle gälla och nedflyttningar skulle ske utefter det. Trots att Dalen hade två matcher kvar att spela och en teoretisk chans att klara sig kvar av egen maskin. Men det hjälpte inte med namninsamlingar och överklaganden utan för

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: