#ibsilly
Foto: RG foto-media

Växjö nära värva supertvillingarna

ANNONS

Enligt källor till Innebandymagazinet är två väldigt poängfarliga tvillingar på väg till Vipers.

Växjö har tappat nyckelspelare på löpande band under silly season och hittills har man 7 spelare på minuskontot och bara tre på pluskontot. Men enligt källor till Innebandymagazinet ska Växjö vara väldigt nära att sajna upp supertvillingarna Kevin och Lucas Rigogiannis. Tvillingarna som har spelat i Nykvarn hela karriären är inte helt obekanta med Växjö då de spelat några matcher med dem på dubbellicens de sista åren.

- Ja, det stämmer att vi har god kontakt med Växjö. Men det har vi haft det senaste 3 åren, så vi känner dem väldigt väl sedan innan, säger Kevin till Innebandymagazinet.

Tvillingarna har varit nyckelspelare i Nykvarn på deras resa då de för två år sedan kvalade sig upp till Herr1an, säsongen efter det kvalade de sig upp till Allsvenskan. Den gångna säsongen gjorde Nykvarn stor succé som nykomlingar i den södra serien och man slutade precis nedanför kvalstrecket till SSL. Tvillingarna slutade trea och fyra i den interna poängligan där där Lucas gjorde 31 poäng och Kevin 27. Nykvarn satsar på att ta sig till SSL kommande säsong så frågan är om tvillingarna väljer att stanna kvar i Nykvarn eller om de tar en genväg till SSL via Växjö?

Video: Supertvillingarnas sista mål tillsammans i Nykvarn?

Vad talar starkast för att ni väljer Växjö och vad talar starkast för att ni stannar kvar i Nykvarn?

- Svårt att svara på faktiskt. Detta år har vi sagt att vi mestadels ska tänka på oss själva jag och brorsan, vi går efter magkänsla och har pratat väldigt mycket om vår framtid tillsammans. Vi har våra mål inom innebandyn, och för att nå dem måste vi utvecklas på bästa möjliga sätt helt enkelt.

När kommer ni bestämma er?

- Ett beslut ska tas inom kort, så inom 1 vecka skulle jag säga.

Den här artikeln handlar om: