BLOGG: MR. SILLY
Foto: Per Wiklund
Blogg
Avslöjar: Nacka Wallenstam värvar landslagsspelare
ANNONS

Två finska stjärnor är på gång in i Stockholmslaget, enligt Mr. Silly.

Nacka Wallenstam gjorde succé i årets SSL som nykomling och förra veckan presenterade man två viktiga kontraktsförlängningar när Zita Holmsved Thott och Philippa Blom valde att krita på för två nya år.

Video: Två viktiga nyheter för Nacka Wallenstam

Enligt mina uppgifter är man nu även på väg att landa två spännande värvningar.

Det handlar om en tongivande duo från finska högstaligan. Dels backen Trine Sällström, som gjorde VM-debut för Finland i december och har spelat i finska landslaget i ett par år nu. Och dels Daniela Vesterlund, en offensiv spelare som gjorde 25 poäng på 21 matcher i Salibandyliiga den gångna säsongen. Båda kommer från spel i storklubben EräViikingit.

Det här vore nyheter som visar att Nacka vill ta nästa kliv och etablera sig ännu mer i SSL. Bland tidigare rykten har jag hört att ett par RIG-spelare är aktuella, men också Ranja Varli från Täby och - framför allt - världens bästa Anna Wijk. 

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Den här artikeln handlar om: