#ibsilly
Foto: Per Wiklund

SSL-lag sparkar sin tränare

ANNONS

Det blev bara ett år för Joacim Holmén som trots infriad målsättning inte fick fortsatt förtroende i Karlstad.

Efter två raka slutspelsmissar och flera byten av tränare plockade Karlstads damer in den gamle storbacken Joacim Holmén som huvudtränare inför den nyss avslutade säsongen. När säsongen stoppades låg Karlstad på den efterlängtade slutspelsplatsen och målsättningen var genomförd. Men trots detta fick Holmén, som hade ett 1+1 årskontrakt sparken tidigare i veckan avslöjar Värmlands Folkblad.

- I måndags blev jag kallad till ett möte och där fick jag kicken, avslöjar Holmén för VF-sporten.

Holmén hade sett fram emot ett andra år med laget och han hade redan börjat med utvecklingssamtal med spelarna och varit med och diskuterat nyförvärv till kommande säsong. Han hade fått indikationer från klubben att han skulle fortsätta även den kommande säsongen men när det blev klart att assisterande tränare lämnade laget för Lockeruds herrar så ändrades allt.

- Det är klart det känns tråkigt när man först hör en grej och det sen svänger om. Och jag vet inte riktigt vad som är anledningen heller, jag tycker inte jag fick någon riktig förklaring, säger Holmén som på onsdagskvällen åkte ner på träningen och sa hej då till spelarna.



Den här artikeln handlar om: