#ibsilly
Foto: Stefan Borg

Målvaktssensationen har gjort sitt val

ANNONS

Felicia Johansson fick sitt genombrott i SSL denna säsong och nu har hon bestämt sin framtid de kommande två åren.

I tre säsonger var Felicia Johansson andremålvakt bakom Västerås Rönnbys schweiziska landslagsmålvakt Helen Bircher. När Bircher bestämde sig för att flytta tillbaka hem inför den här säsongen så steppade Johansson upp och visade att hon var mogen för att ta över första spaden i Rönnby. I tuff konkurrens mot RIG Umeå-nyförvärvet Cornelia Palmér växte Johansson fram under säsongen som Rönnbys #1 och imponerade stort mellan stolparna. Nu har Johansson bestämt sig för att fortsätta två säsonger till i Rönnby.

- Jag trivs väldigt bra i Rönnby och det känns som vi har något riktigt bra på gång, och det vill jag vara med på. Med den spelartruppen och tränarstaben vi har tror jag vi kan bli hur bra som helst! Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och ta nästa steg med Rönnby, säger Johansson i ett pressmeddelande.

Tränare Andreas Harnesk är väldigt nöjd med förlängningen:

- Det känns som att Felicia har fått ett litet genombrott senare delen av den här säsongen. Hon har tränat hårt och målmedvetet vilket gett belöning på planen. Det känns tryggt med Felicia i målet. Hon är en stor vinnarskalle som ställer krav på sin omgivning, tränar stenhårt och vill ha ut mycket av sig själv och laget. En perfekt Rönnbyspelare med andra ord.



Den här artikeln handlar om: