#IBSILLY-EXTRA
Foto: Per Wiklund

Extra: Linköpings stora sillybomb - värvar in stora poängkungen

ANNONS

Svarade för 67 poäng på 21 matcher under säsongen 19/20 - klar för SSL: "Är speciellt".

Linköpings starka sillyseason fortsätter. Tidigare har man bland annat presenterat schweiziska landslagsduon Nicola Bischofberger och Deny Känzig - och nu står det klart att man värvar en riktig poängkung till kommande säsong. Detta då man under torsdagen meddelar att man gjort klart med forwarden Viktor Palm som närmast kommer från spel i allsvenska Onyx.

Palm, som svarade för 67(30+37) poäng på 21 matcher den här säsongen, har på sina 14 säsonger med Onyx svarat för 800 poäng för laget och har varit ett jagat namn under många år. Att det nu blir spel i SSL till hösten blir speciellt, menar Palm.

- Klart att det är speciellt men samtidigt vet jag att jag skulle ångra mig den dagen jag lägger av om jag inte tog chansen att spela med och mot de bästa spelarna. Linköping har en riktigt spännande trupp vilket också lockat mig att göra denna flytt, säger Viktor Palm i ett pressmeddelande.

Och Palm vill fortsätta producera poäng även i Linköpings tröja under den kommande säsongen.

- Jag vill vara en spelare som tillför mitt lag mycket i den sista tredjedelen framför motståndarens mål. Jag ser mig själv som en poängspelare och har alltid varit det. Så det vill jag absolut fortsätta att vara även i Linköpings tröja.

Johan Fredriksson, sportchef:

- Viktor är en spelare som vi haft koll på under en längre tid och självklart är vi mycket glada nu när han väljer att ta steget över till Linköping. Han har under många år bevisat att han håller en hög klass i allsvenskan så det ska bli oerhört intressant att nu få se honom i Superligan.

TV: Här gör Viktor Palm sitt sista mål för säsongen i Onyx-tröjan.

Du kanske även vill läsa:
Mullsjös glädjebesked - poängmaskinen förlänger kontraktet
Mullsjös glädjebesked - poängmaskinen förlänger kontraktet
Den här artikeln handlar om: