Blogg: Mr. Silly
Foto: Adam Troy
Mr. Silly
Avslöjar: Sveriges största talang byter SSL-klubb
ANNONS

Mr. Silly bjuder på en riktigt sillybomb under torsdagen.

Vad är det som händer på damsidan i SSL egentligen under årets silly season? Den frågan är det nog många som ställer sig inklusive undertecknad. Säsongen är över och endast två värvningar har gjorts och självklart har jag avslöjat båda. Den första var Annie Bokelund som jag avslöjade ett par veckor innan Jönköping bekräftade att man värvat RIG-kaptenen. Tidigare idag så blev säsongens andra värvning klar, också det en RIG-are. Där kan jag bara ta åt mig äran för ett semiavslöjande då jag berättade att hon provspelat med både IKSU och Endre och valde mellan dem. Idag kom bekräftelsen att det blev Endre.

Min träffsäkerhet har ju varit smått magisk så här långt under första delen av den galna säsongen, så till och med mina värsta belackar måste vara imponerade. Så nu har det blivit dags att växla upp och ge sig in på lite djupare vatten och avslöja flera rykten från damernas värld. Djupare vatten eftersom det inte varit så mycket drag på damsidan än men det betyder inte att det inte gjorts några muntliga avtal eller att det skrivits på några officiella kontrakt.

Jag är ju ny i mediebranschen och bara bloggat några veckor men fått lära mig mina två första mediebegrepp nyligen som jag tänkte testa idag. Jag har namnet på ett tiotal värvningar som gjorts eller är på väg att göras i damernas SSL som jag tänkte blogga om imorgon, en CLIFFHANGER helt enkelt. Men jag tänkte att jag skulle bjuda på en TEASER redan nu och avslöja att Sveriges största talang kommer att byta klubb till nästa säsong.

Linnea Hammar blev utsedd till Sveriges största talang 2019 och inför den precis avslutade säsongen valde hon att hoppa av RIG Umeå på grund av hälsoskäl för att flytta hem till Uppsala för att få bättre möjligheter att komma tillbaka till sin innebandy på topp. Väl hemma hos familj och vänner igen blev det spel i SSL med Sirius och på 24 matcher gjorde Hammar 5 mål och 5 assist plus att hon spelade till sig en plats i U19-landslaget.

Men enligt mina källor kommer Hammar att byta klubb till nästa säsong då hon flyttar till Västerås för att plugga. Så då är det väl oundvikligt att placera henne i något annat lag än Västerås Rönnby tänker ni direkt. Det har ni även helt rätt i och enligt mina källor har Hammar varit och träffat klubben och laget men inget kontrakt är påskrivet…än.

Det var min teaser och imorgon får ni svaret på min cliffhanger där jag kommer avslöja minst 10 spelare som kommer röra på sig kommande säsong.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

TV: Så såg det ut när Linnéa Hammar gjorde sitt första SSL-mål


Den här artikeln handlar om: