#ibsilly
Foto: Hannu Högberg

Västerås Rönnbys skyttedrottning förlänger kontraktet

ANNONS

Linnéa Nilsson är klar för ytterligare två säsonger i Västeråsklubben.

På tisdagen gjorde Västerås Rönnby klart med ytterligare en klasspelare. Linnéa Nilsson, som förgyllt SSL-laget sedan säsongen 13/14 då hon anslöt från Hagfors och som vann interna skytteligan den gångna säsongen med 16 mål, förlänger.

– Hon är en riktigt lirare där man aldrig vet riktigt vet vad som skall hända med bollen. Att Linnea stannar i Rönnby i minst 2 år till känns riktigt bra, säger Lena Andgrim från sportgruppen i Rönnby i ett pressmeddelande.

Tränaren Andreas Harnesk:

– Linnéa är en underbar tjej och spelare. Hon har länge varit precis under den absoluta toppen i landet och jag tror att hon kommer att ta nästa steg nu. Hon som spelare är irrationell med sin förmåga att utmana, sitt skott och sin kreativitet. Linnea med självförtroende är utöver att vara en stark poängspelare också en sevärdhet för publiken.

Linnéa Nilsson:

– Det känns skönt att redan nu ha bestämt sig för en fortsättning i Rönnby och kunna lägga allt fokus på kommande säsong. Sportgruppen har gjort ett fantastiskt jobb med att förlänga med Andreas som tränare. Med Harnesk som tränare kommer vi få bästa möjliga förutsättningar att både utvecklas individuellt och som lag. Lägg dessutom till en ny grym hall som kommer ge oss dom bästa förutsättningarna för att bedriva innebandy på elitnivå.

Den här artikeln handlar om: