#IBSILLY
Foto: Per Wiklund

Rönnby kan tappa nyckelspelaren

ANNONS

Blir färdig med utbildningen till sommaren: "Att få ett jobb är prio just nu".

Felicia Johansson har varit en av Västerås Rönnbys absoluta nyckelspelare under säsongen 19/20 och har imponerat i SSL Dam. Nu sitter dock målvaktsstjärnan på ett utgående kontrakt, och med en utbildning som blir färdig till sommaren är framtiden i Västerås Rönnby nu osäker - detta berättar Johansson i en intervju med VLT.

- Jag tar min fysioterapeut-examen till sommaren, så att få ett jobb är prio just nu. Tyvärr kan man inte leva på innebandyn, så därför måste jag ha ett jobb för att ha råd att bo i Västerås. Jag är inte orolig, jag tror jag hittar ett jobb så småningom, säger Felicia Johansson till VLT.

Johansson vill inte uttala sig om det skulle finnas några andra klubbar som jagar henne inför säsongen 20/21 men medger att hon trivs väldigt bra i Västerås Rönnby.

- Jag trivs väldigt bra i Rönnby. Men det är klart att det är viktigt med att se hur truppbygget blir. Bra att Andreas Harnesk fortsätter som tränare.

TV: Rönnby-relaterat: Jonna Sjögren har nyligen förlängt sitt kontrakt med Västerås Rönnby - se när hon gör hattrick i matchen mot Nacka Wallenstam här.

Den här artikeln handlar om: