Foto: Per Wiklund

Falun om stjärnmålvaktens framtid - och läget på sillyfronten

ANNONS

Sportchefen: "Tilltänkt att vara med oss nästa år också"

Under gårdagen blev det klart att Johannes Larsson och Thomas Holmgren lämnar Falun nu när säsongen är slut och istället lägger klubborna på hyllan. Och det är något som inte kom som ett chockbesked, menar sportchefen Rikard Hedlund i en intervju med DT.se.

- Jag har väl vetat om det en stund, jag pratar ju med alla spelare under säsongen och den här bilden har väl växt fram i de samtalen. Jag har fått de här signalerna, säger Rickard Hedlund till DT.

En annan spelare som ser slutet på karriären är stjärnmålvakten Johan Rehn som varit en nyckelspelare under alla Faluns guldår. Men här meddelar Hedlund att han tror att Rehn blir kvar och att man därmed behåller samma målvaktspar i Johan Rehn och Emil Lilja som man hade i år.

- Johan är tilltänkt att vara med oss nästa år också, även om det inte är helt klart än.

Annars sitter Falun ganska lugnt i båten vad det gäller nyförvärv.

- Jag för väl diskussioner med några spelare och dessutom har vi ju i stort sett ett nyförvärv klart i Johan Fahlström som var skadad hela förra säsongen. Nu är han tillbaka och han spelade några matcher på slutet. Utöver det finns det väl utrymme för något form av nyförvärv, men om det ska vara en back eller forward är oklart, vi har ganska många spelare i truppen som kan spela på flera positioner.

TV: Här måljublar Falun för sista gången inför hemmapubliken i årets seriespel