#ibsilly
Foto: Hagunda IF

BOMBEN: Poängspelaren byter SSL mot allsvenskan

ANNONS

Allsvenska Hagunda presenterade en rejäl sillybomb på fredags eftermiddagen.

Hagunda som de två senaste säsongerna jagat en SSL-plats har gjort en drömvärvning då man lyckats värva Jakob Drews från Sirius. Drews har de tio senaste säsongerna spelat i SSL med först Storvreta och sedan de fyra senaste säsongerna i Sirius där han på de två senaste säsongerna gjort 101 poäng. En värvning som Hagunda i sitt pressmeddelande kallar för en av klubbens absolut största värvningar genom tiderna.

- Det ska bli spännande att spela för Hagunda, och mina förväntningar är att vi ska hamna "topp-4" och sedan gå hela vägen och vinna kvalet, säger Drews i ett pressmeddelande och fortsätter berätta om vad han ska bidra med i jakten på en SSL-plats:

- Jag ska vara mig själv och bidra med att vara professionell i allt man gör, jobba hårt och förhoppningsvis göra en del poäng.

Video: Jakob Drews sista poäng i SSL?

Sportchefen Erik Jällrud är överlycklig över Drews signatur:

- Den här värvningen skickar tydliga signaler att vi menar allvar med vår SSL-satsning. Att få in spelare av Drews kaliber, och med den erfarenhet han besitter, är guld värt i vår fortsatta kamp för en plats i finrummet. Han är inte bara en bra spelare utan en bra person också som kommer att passa perfekt in i vår starka grupp.

 

Den här artikeln handlar om: