Foto: Adam Troy

Han ska utveckla nästa generations stjärnor i Storvreta

ANNONS

Kommer arbeta nära nya SSL-tränaren nästa säsong: "Han kommer vara väldigt drivande hos oss ".

Theodor Jonsson är chefstränare för Storvretas herrjuniorer och kan blicka tillbaka på en säsong där laget slutade på en andraplats i Herr3an samt där man i JAS grupp C slutade på en fjärdeplats. Och det är en säsong som Jonsson är nöjd med.

- I stort är vi nöjda med seniorserien där vi hamnade tvåa, så får vi se vad som händer nu. Juniorserien är vi mindre nöjda med. Där hade vi hoppats på mycket mera. I det stora hela mycket nytt men vi hade önskat lite mer, säger Theodor Jonsson till Storvretas hemsida.

Arbetet inför nästa säsong är också i full gång där Jonsson kommer samarbeta nära med nya herrarnas nya huvudtränare Oscar Lundin.

- Det är i full gång. Vi håller på att förlänga med spelare som redan är i föreningen och pratar med spelare utifrån som är positiva till att spela i Storvreta. Sen kommer jag och Oscar Lundin kommer jobba oerhört tight då han kommer vara väldigt drivande hos oss så ett tätt tätt samarbete. Så det känns bra, det ser ljust ut.

Och förväntningarna inför nästa säsong är höga.

- Väldigt höga förväntningar har jag. Vi har en jättestark 02-03 kull, vi har väldigt bra spelare som kommer från de egna ungdomsleden, som har tagit fantastiska kliv, så väldigt ljus framtid skulle jag säga.