BLOGG: MR. SILLY
Foto: Per Wiklund
Blogg
Avslöjar: Stjärnan spelar vidare
ANNONS

Ryktats sluta - men enligt Mr. Silly blir det en fortsättning för poängspelaren.

Det blir ett kort inlägg idag. Men om uppgiften stämmer så kan detta få väldigt stor betydelse för nästa säsong. Via mina källor i Uppsala har jag nämligen hört att Sirius får behålla en av sina viktigaste spelare till nästa säsong. 

Joakim Alvinder (tidigare Olsson) var tveksam till spel redan förra året men valde då att förlänga kontraktet med ett år, till viss del tack vare nyförvärvet Billy Nilsson som verkligen ville att Alvinder skulle spela vidare. Nu ser det ut som att 31-åringen, som gjorde 40 poäng den här säsongen, spelar ytterligare ett år. Ryktet har annars varit att han ska lägga klubban på hyllan. Och som det ser ut blir det en fortsättning i Sirius.

Otroligt viktigt för Sirius där många spelare sitter på utgående kontrakt! Kanske kan det här få Filip Eriksson på andra tankar... om kontraktet med Storvreta inte redan är påskrivet.

Video: En som lämnar Sirius och avslutar karriären är däremot forwarden Johan Eriksson...

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Den här artikeln handlar om: