Blogg: Mr. Silly
Foto: Swissunihockey/Michael Peter
Blogg
Storvretas sillyjackpot?
ANNONS

Mr. Silly med uppgifter om att Storvreta värvat in en landslagsback till nästa säsong.

Ojojoj, samtidigt som land efter land stänger sina gränser på grund av Coronaviruset så väljer nu en landslagsback att ta sin väska och flytta tillbaka till Sverige från proffsäventyret i Schweiz.

För en liten stund sedan gick den blågula backen Carl Kostov-Bredberg nämligen ut och berättade på Instagram att hans äventyr i schweiziska Zug United är över och att det blev två år i alplandet efter det att han lämnade Uppsala och Sirius. Säsongen blev dock inte som Kostov-Bredberg önskat då Schweiz, precis som så många andra, stängt ner och avslutat sin innebandysäsong helt på grund av Coronaviruset och Zug fick därmed inte chansen att slåss om guldet.

Kostov-Bredberg har tidigare år varit  ryktenas man på sillymarknaden och Linköping har varit ett av lagen som varit intresserade av hans tjänster, men nu har jag hört att han väljer att lämna ett bergigt Zug för att istället flytta hem till ett platt Uppsala. Men, det blir inte någon återkomst till Sirius...

För även om Sirius drömmer(speciellt nu när man tappar flera nyckelspelare till nästa säsong) om det så har jag hört att det istället är Storvreta som är målet i Uppsala den här gången när Kostov-Bredberg sätter fötterna på hemmaplan igen. En klassförstärkning för Storvreta som riskerar att tappa Mattias Samuelsson till nästa säsong som helt enkelt kan lägga klubban på hyllan, även om jag tror att man gärna på Storvretas kansli ser att han fortsätter.

MR. Sillys Träffsäkerhetsbarometer:

Pontus Karlson Martell, ✔
Tim Braillard, ✔
Elias Niclasson, ✔
Daniel Ring, ✔
Johan Nygårdh, ✔

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.


Den här artikeln handlar om: