Blogg: Mr. Silly
Foto: Tomas Brandt Wangel
Blogg
Femte RIGaren som är på väg till Superligan
ANNONS

Mr. Silly fortsätter att avslöja var RIGarna tar vägen efter studenten.

Ligor runt om i världen ställs in och det är inte säkert om det kommer spelas någon SM-final denna säsong. Just nu går alla innebandynördar och väntar på det definitiva beskedet... om Mr. Silly ska utses till hovleverantör av RIG-nyheter eller inte?

Hittills har jag avslöjat vilka som troligtvis kommer bli #2, #3 och #4 som värvats till SSL efter Marcus Peil, som var först ut när han presenterades av Pixbo Wallenstam för några veckor sedan. Min leverans och mina uppgifters trovärdighet har varit ifrågasatt men tidigare i veckan så bekräftades det av Höllviken att Elias Niclasson och Daniel Ring mycket riktigt är klara för skåningarna kommande säsong.  

Jag har fått till mig att det har ifrågasatts om det bara finns killar på RIG, eftersom jag bara fått uppgifter om killar som är på väg till SSL. Nej då, är svaret på den frågan, det är faktiskt så att det är ett väldigt unikt tjejår i år då hela 9 stycken 01:or slutar eftersom man plockade in en extra 01:a när två 02:or försvann efter förra säsongen. Dock så har jag inte fått in några uppgifter om var tjejerna är på väg...än så länge. Sedan brukar tjejerna rent generellt vara lite mer veligare, eller noggrannare om man så vill och provspel mer än vad killarna gör.

Men på allmänhetens begäran, jag vill ju att alla ska vara nöjda, så har jag lyckats gräva fram vem av de nio tjejerna som är närmast en övergång till SSL. *trummvirvel* Det är lagkaptenen Annie Bokelund, Ljungbyprodukten har enligt mina uppgifter varit tillbaka i Småland och provtränat med Jönköping. En provträning som tydligen ska ha gått väldigt bra och Bokelund uppges vilja gå till JIK men det är inga förhandlingar som har påbörjats än.

Video: Bokelund gör tre av sina fyra mål denna säsong i samma match


MR. Sillys Träffsäkerhetsbarometer:

Pontus Karlson Martell, Check
Tim Braillard, check
Elias Niclasson, check
Daniel Ring, check
Johan Nygårdh, check

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.


 

Den här artikeln handlar om: