Blogg: Mr. Silly
Foto: Stefan Grahn
Blogg
Tredje RIG:aren som är på väg till SSL
ANNONS

Mr. Silly fortsätter att avslöja var morgondagens stjärnor ska få sina genombrott.

Det finns tre stora happenings som jag följer mycket noggrant den här tiden på året och de tre är i inbördes ordning, startskottet på silly season, slutspel/kvalspel och vad som händer med RIG-spelarna som tar studenten. Huruvida det blir något slutspel eller inte och hur det i så fall ska spelas och när är i dagsläget oklart.

Silly season fortsätter dock som inget har hänt och hotas inte med att ta slut på grund av något Coronavirus. Däremot följer den ungefär samma mönster att den börjar lite smått sedan växer den undan för undan och ryktena sprids mer och mer och ju flera som får höra talas om dem desto galnare blir dem.

Där kommer mitt jobb in i bilden som träffsäkerhetsansvarig här på bloggen. Jag ska sålla i alla galna rykten och presentera dem som har mest substans i sig samtidigt som jag även vill delge er vissa rykten som är helt uppåt väggarna kanske, men som ändå har någon skruvad vinkel som gör att det faktiskt kan vara sant. Med detta sagt så ska jag även skriva lite om min tredje höjdpunkt denna tidpunkt på året nämligen vad som händer med RIG:arna när de tvingas lämna den skyddade verkstan.

Marcus Peil vet vi är klar för Pixbo Wallenstam, det är bekräftat och presenterat redan. Thomas Crona är som jag skrivit redan enligt mina uppgifter klar för Kalmarsund. Där har jag dessutom fått in flera uppgifter som påvisar att detta är en done deal bland annat att Kalmarsundsmålvakten Carl Bending-Sörling sitter på ett utgående kontrakt och att han nu sonderar terrängen. Hittills bara gammal skåpmat om RIG:arna men nu kan jag avslöja vilken den tredje RIG:aren blir som är klar för SSL från killkullen.

Västeråsbacken Elias Niclasson som gjort 0+7 i allsvenskan denna säsong spenderade sportlovet i Skåne med att besöka Höllviken och provträna med dem. Enligt mina uppgifter så ska båda parter ha gillat vad de såg och att ett avtal är väldigt nära en påskrift just nu. Inget ska vara klart men båda parter vill få till en lösning så fort som möjligt.

Video: Kolla in Niclassons senaste assist när RIG tog sin andra seger

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.



 

Den här artikeln handlar om: