BLOGG: MR. SILLY
Foto: Per Wiklund
Blogg
Spelarflykt från Mullsjö? Här är namnen som kan byta klubb
ANNONS

Enligt uppgifter till Mr. Silly är sju spelare på väg att lämna Mullsjö efter säsongen.

Mr. Sillys leverans har varit ifrågasatt på sociala medier men mina största tvivlare kanske börjar ändra sin uppfattning nu när spelare efter spelare blir bekräftade som jag skrivit om. Pontus Karlson Martell chockade mycket riktigt IB-Sverige när han lämnade Höllviken efter 18 år för att gå till Schweiz som jag kunde avslöja flera veckor tidigare. Idag bekräftar Sportexpressen att Tim Braillard är förlorad för Mullsjö och att han ska till Aligator Malans, vilket var mitt första avslöjande i bloggen för tre veckor sedan. Igår berättade jag att Simon Karlsson är på väg att lämna Jönköping för Mullsjö, vilket Sportexpressen också skrev om senare då de fått samma uppgifter.

Men nog om min egen träffsäkerhet och när vi ändå är inne på Mullsjö och Sportexpressen så hade den senare uppgifter om att Jönköpingsspelaren Anton Hedin ska vara på väg tillbaka till Mullsjö, vilket jag också har hört, men även Höllviken ska vara med i den matchen. Men det finns många fler rykten om Mullsjö som jag även tänkte breaka nu.

För det första har jag fått höra att den befintliga tränarstaben som efter många om och men nu är komplett kommer fortsätta ett år till med största sannolikhet. Men på spelarfronten kan det hända mycket. Det har ju varit känt en längre tid att succényförvärvet Jan Zaugg varit tveksam till en fortsättning men han ska nu definitivt har bestämt sig för att flytta hem igen. Men han ser inte ut att bli ensam om att flytta till Schweiz då även Pelle Tarenius och Sebastian Palmqvist sägs vara sugna på ett utlandsäventyr. När det kommer till Palmqvist har jag fått flera uppgifter från olika håll att han inte blir kvar.

Video: Se Jan Zauggs hattrick från senaste matchen

För nyförvärvet Jesper Ekström verkar det bara bli en säsong, han ska enligt mina källor lämna. Förutom alla dessa övergångar så är det tre spelare som ryktas kunna lägga klubban på hyllan/trappa ner. Johan Nygårdh och Kasper Hedlund har skadeproblem - låt oss hoppas att det inte tvingar dem till att sluta. För Joel Dagman verkar det vara aktuellt att trappa ner och gå tillbaka till Fagerhult Habo (där han spelade för fyra år sedan) nästa säsong, men det kanske inte blir någon nedtrappning då Fagerhult som bekant ska kvala till Superligan. 

Mullsjö hade en stormig Silly season förra säsongen och som synes kommer det fortsätta att storma en hel del även denna galna säsong. Men efter så många ryktade spelartapp så vill jag avsluta med att säga att det verkar som om Mullsjö vill göra en liten föryngring av laget då man enligt uppgifter har vänt blickarna mot Lerum och jagar deras duktiga 02-killar med Joel Ekström i spetsen som ersättare.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.



 

Den här artikeln handlar om: