Blogg: Mr. Silly
Foto: Per Wiklund
Blogg
Jönköping kan tappa två av sina viktigaste pjäser
ANNONS

Ska Jönköpings sillysäsong bli lika tung som SSL-säsongen?

TV: Simon Karlsson visar prov på målfarligheten mötet mot Höllviken

Att det gått tungt för Jönköping den här säsongen har nog ingen missat. Det pratades om slutspel inför säsongen och man valde att lägga ribban högt - för högt kanske? För med facit i hand så står ju Jönköping på en elfteplats med en omgång kvar att spela och skulle faktiskt kunna sluta tolva om man torskar sista matchen samtidigt som Sirius gör sitt och slår jumbon Visby.

Och eländet kanske inte slutar där heller. För enligt mina uppgifter så funderar flera spelare i Jönköping på att röra på sig efter säsongen och söka sig till grönare betesmarker.

Simon Karlsson och Otto Weidman är två herrar som funderar på att packa väskan där Karlsson är nära en övergång till Mullsjö samtidigt som centern Otto Weidman ser ut att kunna lockas till Göteborg av polkagrisrandiga Pixbo. Weidman var ryktenas man redan förra säsongen och hade flera klubbar som var intresserade av hans tjänster.

Lägg då också till att Hannes Blomkvists framtid sedan tidigare är ett stort frågetecken, som jag tidigare skrivit om, och det är inte svårt att tro att Jönköpings sillysäsong kan bli lika jobbig som årets SSL-säsong.

Tungt för Jönköping? Svar ja, och det blir inte enklare att nå slutspel nästa år om man nu tappar dessa pjäser...

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Den här artikeln handlar om: