Blogg: Mr. Silly
Foto: Tomas Brandt Wangel
Blogg
Här är nästa RIG:are att bli klar för SSL
ANNONS

Mr. Silly bjuder på en RIG-tig sillybomb!

TV: Spana in ett läckert mål av RIG i senaste mötet mot Strängnäs.

Ojojoj, ryktena bara fortsätter hagla in och nu har jag fått reda på en riktig sillybomb så här dagarna innan grundserien i SSL Herr tar slut!

Varje år när RIG-eleverna tar studenten så spekuleras det hejvilt vart dessa talanger ska hamna och SSL-klubbarna brukar inte vara sena att försöka knyta sig an nästa generationens storstjärnor - och i år är inget undantag när ett helt knippe elever nu tar studenten och lämnar Umeå. Vart ska de härnäst? Självklart har jag lika bra koll på framtiden för morgondagens stjärnor som jag har på dagen stjärnor.

För nu har jag hört av mycket säkra källor att RIG-målvakten Thomas Crona har gjort sitt val inför nästa säsong och att han kommer packa väskan och flytta låååångt ner i Sverige när han nu kommer ansluta till Kalmarsund. En framtida stormålvakt som visat klass både i RIG och i U19-landslaget och som därmed får känna på hetluften i SSL direkt när nästa säsong drar igång. Det blir alltså inte en hemflytt till Östergötland och tillbaka till Linköping som annars kändes som ett naturligt steg när Robin Laakso slutar.

Kalmarsund vill vara med och slåss med Storvreta och Falun om att bli en av Sveriges absoluta toppklubbar, vad passar då inte bättre än att värva ett av Sveriges mest lovande framtidsnamn på målvaktssidan?

Vart hamnar resten av RIG-eleverna? Vi får väl se...

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.


Den här artikeln handlar om: