BLOGG: Mr. Silly
Foto: Gunilla Gustafsson
Blogg
Uppgifter: Stekhet SSL-spelare byter lag till nästa säsong
ANNONS

Mr. Silly fortsätter att avslöja de hetaste ryktena på #ibsilly-marknaden.

Vi är inne på upploppet av årets Superliga och vi kan verkligen se mållinjen närma sig. Slutspelet står för dörren och det är 50 dagar kvar till SM-finalen ska avgöras och medaljerna fördelas. SSL kan väl knappast vara hetare än så här tänker ni? Jo, då svarar jag direkt för det finns väl ingen tid som är mer glödhet än just nu att gotta sig åt snaskiga Silly-nyheter inför nästa säsong.

Det är nu det är som allra mest förbjudet att prata om vad man ska göra nästa säsong samtidigt som laget förbereder sig för slutspel. Genast dyker Alexander Rudd upp på näthinnan och när det läckte ut att han skrivit på för Storvreta för några år sedan vilket slutade med att han fick fira SM-guldet på läktaren för Falun stängde av honom.

Med detta sagt så är det en väldigt känslig tid för sillyrykten och just därför som de är så omåttligt populära och intressanta nu och ett par veckor framöver. Men även om det inte är någon som vill prata om nästa säsong just nu så har jag ändå lyckats att vaska fram väldigt intressanta uppgifter som säger att Kevin Haglund kommer att lämna Kalmarsund efter säsongen.

Den före detta U19-landslagsspelaren har hunnit att fylla 21 år och är inne på sin tredje säsong i SSL och sin andra i Kalmarsund. Haglund som fått vara skadefri för en gång skull har gjort sin bästa säsong någonsin och öst in 39 poäng varav 25 mål och han är Kalmarsunds tredje bästa poängplockare denna säsongen. En riktig keeper då kan man tycka men enligt mina uppgifter så har Kalmarsund inte kommit överens med Haglund om ett nytt kontrakt och en flytt är aktuell. Flera SSL-klubbar ska redan ha hört av sig till hans agent vilket inte är så konstig med tanke på att det rör sig om en ung lirare med målsinne som gjort sitt livs säsong och dessutom sitter på ett utgående kontrakt. Men vilka klubbar det är som jagar honom har till och med jag gått bet på att få fram. 

Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

 

Den här artikeln handlar om: