Höllviken-Falun 3-12

Faluns maskineri körde över Höllviken

Falun visade prov på sin effektivitet när man besegrade Höllviken med hela 12-3.

Matchen hinner knappt tekas igång innan Omar Aldeeb lyckas bryta bollen och ställa om för Falun vilket resulterar i att Alexander Galante Carlström kan pricka in sitt 53de mål för säsongen. Omar Aldeeb fortsätter visa att han är på spelhumör och 04.44 sätter han 0-2 för gästerna assisterad av Alexander Galante Carlström. 0-3 kommer efter att Victor Wettergren vackert spelar fram Alexander Hallén.

Andra perioden hinner heller inte bli gammal innan första målet kommer. Denna gången är det Höllviken som presenterar sig i målprotokollet vi Pontus Karlsson Martell, framspelad av Johannes Wilhelmsson. Drygt 10 minuter in i andra perioden så gör matchens bästa spelare Omar Aldeeb sitt andra mål för matchen till 1-4. Strax där efter så täcker Fabian Hansson inne i målområdet vilket resulterar i en straff som Alexander Galante Carlström enkelt förvaltar för Falun. Innan perioden hinner ta slut så hinner både Höllviken och Falun med ett varsitt mål. 2-6 är resultatet inför tredje perioden.

2-7 kommer en minut in i tredje perioden när Rasmus Enström presenterar sig för dagen med ett klassiskt coast to coast mål. Tyvärr är det bara ett lag som syns på banan. Höllviken spelar på inga sätt dåligt men idag var Falun en väloljad maskin och gjorde precis det som förväntades av dem. Dock skulle Höllviken få in ett mål till i denna matchen, 3-7 kommer via Linus Bergström framspelad av Johannes Wilhelmsson. Omar Aldeeb fullbordar sin hattrick bara 23 sekunder efter Höllvikens reducering och efter det spelar han första fram Malte Lundmark och sedan Alexander Galante Carlström till varsitt mål. Därefter klev Victor Wettergren fram och pricksköt in både 3-11 och slutresultatet 3-12.