Skandalmatchen i Herr1an
Foto: Christoffer Sturesson

Skandalmatchen: Målvakten berättar om situationen

ANNONS

Kumlas målvakt berättar sin version om vad som hände när han fick matchstraff 3 i helgen.

Igår skrev Innebandymagazinet om skandalscenerna i Herr1anmötet mellan Kumla IBK och FBC Lerum där Lerums tränare Anton Olofsson berättade om en incident som ledde till att Kumlas målvakt Sebastian Utegård fick matchstraff 3.

- Det är ett brutalt överfall och hade det hänt ute på gatan hade det varit grov misshandel. Han tar ett stryptag och lyfter upp han i luften och kastar ner honom med huvudet före nere i golvet. Att det sker på en innebandyplan är helt sjukt, sa Olofsson om händelsen igår.

Innebandymagazinet var i kontakt med Kumlamålvakten igår innan vi publicerade artikeln men då ville han inte kommentera det som hänt. Men efter artikeln ångrade sig han och säger följande om incidenten.

- Kritiken jag får i er artikel är berättigad. Jag uppfattar situationen som att jag tar ett grepp om käken på honom för att knuffa bort honom då han ännu en gång skriker och firar målet rakt upp i ansiktet på mig. Jag tappar det totalt vilket är helt fel och jag ångrar det djupt, säger Utegård till Innebandymagazinet via sms.