Foto: Per Wiklund
Internationellt

Tidigare spelaren förstärker Storvreta under Champions Cup

ANNONS

När Storvreta inleder Champions Cup under morgondagen kommer ett bekant ansikte finnas med på bänken i form av tidigare spelaren Staffan Jacobsson som assisterar huvudtränaren Kristofer Widlundh under helgen.

Idag reser svenska mästarna Storvreta till Ostrava för Champions Cup som drar igång imorgon. Och inför mästarturneringen, där nationella mästarna från Tjeckien, Finland, Schweiz och Sverige möts, har Storvreta fått förstärkning på bänken i form av tidigare spelaren Staffan Jacobsson. 

 - Jag har sagt till Storvreta att de får höra av sig om de behöver assistans, som spelare under träning, tränare eller rådgivning. I detta fall så önskades mina tjänster i båset tillsammans med Kristofer under Champions Cup, säger Staffan Jacobsson till Storvretas hemsida. 

Jacobsson kommer finnas med under Champions Cup som hjälp i båset till huvudtränaren Kristofer Widlundh, och på klubbens hemsida meddelar man samtidigt att förstärkning endast gäller under helgens Champions Cup. 

 - Det är en rätt intensiv kort resa med två matcher, spelarna kommer med sin rutin att hantera detta utmärkt. Förberedelser är nog en viktig detalj för att samtliga ska kunna leverera när väl matchandet är igång. 

 Storvreta inleder Champions Cup imorgon med att ställas mot tjeckiska Vitkovice i en semifinal som drar igång klockan 16.30. I den andra semifinalen ställs finska Classic mot schweiziska Wiler-Ersigen.

Den här artikeln handlar om: