Lansering

Välkommen till nya Innebandymagazinet.se!

ANNONS

Som du säkert har märkt händer det grejer på Innebandymagazinet.se. Under en tid har vi jobbat med att ta fram en ny version av sajten och nu börjar resultatet synas i din webbläsare.

Allt är inte riktigt klart ännu. Därför kan det säkert vara någon funktion som du saknar från den tidigare sajten, exempelvis livescore för SSL, som vi kommer implementera inom kort. Innan vi är helt klara vill vi väldigt gärna ha dina åsikter. Vad tycker du om nya layouten? Fungerar sidan bra att navigera sig igenom? Och saknar du något? Ge oss gärna feedback via mail och i våra sociala kanaler!

Vi hoppas att du gillar uppfräschningen av sajten lika mycket som vi gör. Ambitionen är bland annat att den ska vara betydligt mer användarvänlig för dig som läsare.

Den uppmärksamme hockey- och fotbollsintresserade ser säkert stora likheter med våra systersajter Hockeysverige.se och Fotbolldirekt.se. Vi använder nämligen samma nya plattform som är en del av vår mediakoncern Everysport Media Group (ESMG).

20 år på nätet

Innebandymagazinet grundades av Magnus Fredriksson och första tidningsutgåvan kom 1997. Men det var 20 januari 2000, ganska exakt 20 år sedan, som Innebandymagazinets första webbplats lanserades. Först som veckomagasin, och sedan i mitten av 2000-talet som daglig nyhetssajt. Sedan hösten 2005 har över 70 000 nyhetstexter publicerats på Innebandymagazinet.se.

12 april 2018 blev vi en del av Everysport-familjen och det har inneburit många positiva förändringar. Några har du som läsare redan kunnat bekanta dig med, till exempel nya managerspelet Innebandycoachen som är inne på sin andra säsong, och resultatservice med livescore. Att vi nu går över till nya Everysport Media Platform (EMP), en teknisk plattform som är specialiserad för sportmedia, leder till ytterligare förbättringar. Inte minst när det kommer till prenumerationstjänsten Innebandymagazinet Plus.

2019 blev Innebandymagazinet.se:s överlägset mest framgångsrika år med rekordmånga digitala prenumeranter och 1,5 miljoner unika besökare på sajten, en ökning med nästan 50 procent mot 2018. Nu går vi in i ett nytt år - nytt årtionde - med fler spännande satsningar på gång. Därför är det också naturligt att vi får ny skrud. Framför allt för att bättre möta era behov som läsare och göra det enklare att hitta det ni söker. 

Så ta nu gärna möjligheten att säga vad Du tycker om den nya sajten!

Du kanske även vill läsa:
Första läsaren på nya sajten: "Snyggt och stilrent"
Första läsaren på nya sajten: "Snyggt och stilrent"
Den här artikeln handlar om: