Från seniorer till födda -07, vi tippar alla åldersgrupper med utslagning i Storvretacupen (i pojk- och flickklasserna är det den ”svåra” klassen som har tippats).
Foton: Ludvig Gustavsson
Cuper & läger

Tippar: Lagen som vinner guld i Storvretacupen

Över 800 lag deltar i världens största innebandycup. Här är Innebandymagazinets stora genomgång av Storvretacupen. ✔ De är favoriter - klass för klass ✔ Tränarnas ord: ”Visat att vi är svårslagna”

Herr: UHC Alligator Malans
Tio herrlag deltar i Storvretacupen och man får finbesök i form av en schweizisk toppklubb. Frågan är givetvis vilka spelare man kommer ha med sig, men sett till konkurrensen bör UHC Alligator Malans vara en förhandsfavorit. Bland utmanare hittas kanske främst Herr1an-laget IBK Uppsala Teknologer, som spelar på hemmaplan och kanske kan få en liten fördel av det.

HJB: Bele Barkarby IBF
Ställer upp med två lag i cupen, och om det ena är toppat med de bästa spelarna så kommer man garanterat gå långt. Bele Barkarby leder sin grupp i juniorallsvenskan överlägset och har där snittat 12 (!) mål per match, med åtta vinster och ett kryss. Stjärnor som Hjalmar Hjorth och Oscar Kristensen är svårstoppade. Sundsvall FBC Ungdom är en av utmanarna, särskilt med sina skic
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: