Iza Rydfjäll och Sverige inledde VM-resan med ett läger i Uppsala och IFU Arena.
Foto: Per Wiklund
Landslaget

Från comeback till VM-guldjakt för stjärnbacken

Inför säsongen gjorde hon comeback på elitnivå - fast den här gången i Schweiz. Nu är Iza Rydfjäll på VM-läger och laddar inför nästa veckas höjdpunkt där Sverige jagar sjunde raka VM-guldet. ✔ Tankarna om att komma med till VM: ”Kändes trovärdigt när..” ✔ SSL-comeback? - ”Just nu känner jag..” ✔ Guldchanserna: ”Mycket talar för oss”

Om en dryg vecka är det dags för VM i schweiziska Neuchâtel att dra igång. Och för Iza Rydfjäll, som gjorde comeback inför den här säsongen, innebär det chansen att ta sitt fjärde raka VM-guld.
- Jätteroligt fantastik kul att få vara med om en sån här sak en gång till. Det är något jag verkligen sett fram emot, säger Iza Rydfjäll till Innebandymagazinet.

Men att göra comeback inför den här säsongen var ändå inte helt självklart för Rydfjäll.
- Tankarna gick väl lite fram och tillbaks om jag skulle fortsätta eller inte. Jag kände fortfarande att jag hade suget kvar att jag ville spela och sen när jag fick chansen att åka till Schweiz så kändes det som något nytt, en nytändning för mig. Och då kände jag att om jag inte tar den här chansen nu så kommer jag säkert att ångra mig. Så det
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: