Sirius ligger på en trettondeplats i SSL Herr med sina nio förluster.

Krismöte i Sirius efter nionde förlusten

Kräftgången fortsätter för Sirius som under gårdagskvällen åkte på sin nionde förlust den här säsongen och nu ligger på nedflyttningsplats.

Under fjolårssäsongen spände Sirius musklerna och gjorde en fin grundserie som ledde till ett slutspel där man ställdes mot Storvreta i en rad heta kvartsfinalderbyn. Men i år har man haft det tungt och under gårdagskvällen förlorade man mot SSL-nykomlingarna Visby med 4-3 på hemmaplan.

Förlusten var Sirius nionde den här säsongen och man är tillsammans med Warberg det lag som förlorat flest matcher hittills under säsongen. Och direkt efter slutsignalen låste Sirius in sig i omklädningsrummet för ett krismöte.
- Jag kände att vi behövde ha ett snack direkt efteråt, men exakt vad vi pratade om behåller vi oss för oss själva, säger Sirius tränare David Ahlmark till Upsala Nya Tidning.

TV: Se när Visbys Andreas Jansson gör karriärens första SSL-mål och öppnar målskyttet mot Sirius.

Och Sirius hade svårt att skapa klara målchanser. På de två avslutande perioderna blev det endast ett mål framåt för hemmalaget som saknade Filip Eriksson efter den hjärnskakning han ådrog sig i föregående omgång.
- Vi skapade för lite ... Vi behöver ta bollen mot mål, det räcker inte med sju skott eller vad det var i sista perioden. Det är klart att det sitter i huvudena, vi har inget flyt alls.