Storvretastjärnan sågar lagets insats mot Höllviken

ANNONS

Storvreta var illa ute mot nuvarande tabelljumbon Höllviken innan Simon Götz avgjorde i förlängningsspelet med sitt 7-6 mål. Och efter matchen sågade Simon Götz lagets insats.

Tabellettan Storvreta var illa ute mot bottenplacerade Höllviken under onsdagskvällen och det krävdes en förlängning innan Storvreta kunde avgöra och resa hem med två poäng i bagaget. Men efter matchen var forwarden Simon Götz, som satte det avgörande målet, missnöjd med lagets insats.
- Vi kom inte upp i nivå överhuvudtaget idag. Vi är för nonchalanta i spelet och inte tillräckligt ödmjuka. Alla lag i SSL är ganska bra men nej jag vet inte vad vi håller på med idag, säger Simon Götz i SSLPlays sändning efter matchen.

Och även om Storvreta hade mycket boll under matchens gång så saknade man skärpan att konvertera lägena till mål.
- Nej men det handlar om distinkt också, vi ska inte behöva så mycket lägen för att göra många mål. Det vi förlorar på idag är att vi släpper in så jäkla mycket mål. Jag vet inte, defensiva omställningarna och jobba hem mycket hårdare. Det handlar om det här med ödmjukheten också, det är för dåligt idag.

Men det blev gruffigt under matchen och inte minst när Höllviken kvitterade till 5-5, och det var en situation som irriterade Höllvikens Pontus Karlson Martell.
- Jag vet inte, men min uppfattning är att deras målvakt knuffar iväg vår spelare och vår bänk är på väg in för att fira målet varpå en spelare i deras lag går mot oss och knuffar ännu mer. Och av någon märklig anledning åkte vi också ut och får lika många minuter i utvisningsbåset som dem och det kan jag inte verkligen inte förstå men det snackade jag med domarna om också, säger Pontus Karlson Martell i SSLPlays sändning efter matchen.

TV: Se gruffet som uppstår i samband med Höllvikens 5-5 mål i klippet ovan.