Jan Zaugg hjälte i Mullsjös mäktiga vändning

ANNONS

Mullsjö vände underläge med 4-2 till seger med 4-7 borta mot Helsingborg. Matchvinnare blev schweiziska landslagsforwarden Jan Zaugg med fyra mål.

Helsingborg såg ut att gå mot ännu en seger när man hade en tvåmålsledning inför sista perioden. Men när det väl skulle avgöras gjorde gästerna från Västergötland fem raka mål.
- Det kändes som vi hade kontroll på spelet nästan hela matchen, förutom andra halvan av andra perioden. Men vi kom inte riktigt in i de farliga ytorna i offensiv zon och hade många skott i täck, och tillät dem att kontra några gånger. Men i sista perioden lyckades vi till slut skapa bättre målchanser, säger Jan Zaugg till Innebandymagazinet.

Vad sa ni till varandra inför tredje perioden?
- Jag minns inte allt. Men vi visste att vi hade kontroll på spelet och att vi hade 20 minuter kvar att göra ett par mål. Vi spelade smart och lyckades ta hem tre poäng.

Fyra raka vinster nu, hur känns det?
- Det känns väldigt bra. Vi hade en tuff start på säsongen med många skadade spelare och även det här problemet med tränarna. Nu börjar vi äntligen visa vad vi har för potential.

Hur känns det personligen så här långt i SSL?
- Det känns bra. Spelmässigt är det faktiskt mindre skillnad än jag hade trott och jag trivs verkligen i laget, och trivs även med att bo i Jönköping. Allt är supertrevligt hittills.