Ellen Rasmussen visade vägen och låg bakom sex av nio mål.
Foto: Per Wiklund

Malmö fortsätter imponera - 100-procentiga hemma

ANNONS

Skånelaget slog topptippade Endre med 9-7 på fredagskvällen.

Malmö har chockat de flesta med sin säsongsinledning. Det har bara blivit två förluster, och det mot toppfavoriterna IKSU och Pixbo Wallenstam, på åtta matcher. Ikväll tog man sin sjätte seger när Endre slogs med 9-7. Lagkaptenen Ellen Rasmussen låg bakom sex av målen med ett mål och fem assists.
- Det var en väldigt stark prestation av oss att ta tre poäng mot ett ganska taggat Endre. Jag tycker att vi tar tillvara på våra spelvändningar och gör en del mål på det. Vi känns jävligt farliga i anfallszon och är det bättre laget. Det var ett rättvist resultat, säger Ellen Rasmussen till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Jag tycker att vi spelar bra första delen av matchen, sedan kommer de tillbaka mot slutet av tredje perioden och rycker upp sig, men överlag var vi det bättre laget. Det var bra av oss att kunna hålla ut i 60 minuter och vinna.

Ni måste vara väldigt nöjda med er säsong hittills?
- Ja, poängmässigt är vi väldigt nöjda. Det är över förväntan. Spelmässigt gnuggar vi på och finslipar detaljer för att få stäm i alla tre kedjor. Men jag tycker vi har startat väldigt bra och det är bara att jobba vidare.